ACTIVITATS FORMATIVES EMERGÈNCIES

La formació en Emergències, és una obligació de l’empresari, com es defineix a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995 (LPRL) i a la normativa aplicable en matèria d’autoprotecció (RD 393/2007 i Decret 30/2015). Degut a aquesta necessitat de formar als treballadors, i per garantir que cadascun dels membres dels Equips d’Intervenció adquireixin les habilitats pràctiques, suficients i adequades, per afrontar possibles situacions d’emergència, HSE360º ofereix el seus serveis, per obtenir la destresa adequada i necessària per evitar que qualsevol persona es posi en perill durant les actuacions.

La formació que s’imparteix, està centrada a donar les eines i capacitats que cada equip d’intervenció necessita per a la correcta actuació en cada emergència, segons els riscos i perills que cada industria o empresa identifica i es defineix en el seu pla d’emergència o d’autoprotecció. La desconeixença del risc alhora d’actuar pot ser fatal. Per això, cadascuna de les activitats i cursos son adaptades a les particularitats específiques del nostre client.

Les formacions que impartim, són bonificables a través de la “Fundación Tripartita”

Per aquest motiu, i amb l’objectiu de poder donar resposta a les necessitats formatives d’empresari i treballador, s’ha preparat un ventall de cursos que podem i realitzem habitualment, adaptant-nos a cada client:

Més informació catàleg PDF.

ON TROBAR-NOS

Per posar-te en contacte amb nosaltres, pots omplir el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.
També pots enviar-nos un correu a jserra@hse360graus.com o trucar-nos al 699 022 827.
Ctra. de Sils, 39 · Centre Eix de negoci · Despatx 02 · 02 · 17430 Santa Coloma de Farners