FORMACIÓ SEGURETAT EN EL TREBALL (PRL)

La formació en Prevenció de Riscos Laborals (PRL), és una obligació de l’empresari i un dret del treballador com es defineix a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995 (LPRL). Degut al compliment i deure de protecció de l’empresari, i per a garantir que cada treballador rebi una formació teòrica i pràctica, suficient i adequada, en matèria preventiva, HSE360º ofereix el seus serveis per ajudar a aconseguir la millora activa en Seguretat Laboral.

La formació que s’imparteix està centrada específicament en el lloc de treball i si és necessari s’adaptarà al treballador, a l’avaluació de riscos o a altres factors i perills a tenir en compte en el moment del curs, per donar un valor afegit en la formació a impartir. Cada curs pot adaptar-se a les seves necessitats, gràcies a l’alta qualificació i experiència dels formadors, professors i professionals que treballen amb nosaltres.

Les formacions que impartim, són bonificables a través de la “Fundación Tripartita”.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu de poder donar resposta a les necessitats formatives d’empresari i treballador, i així complir amb el definit en l’article 19 de la LPRL, s’ha preparat un llistat, amb una relació no exhaustiva, d’alguns dels cursos que podem i realitzem habitualment:

També cursos amb format semi presencials o a distància!
Més informació catàleg PDF.

ON TROBAR-NOS

Per posar-te en contacte amb nosaltres, pots omplir el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.
També pots enviar-nos un correu a jserra@hse360graus.com o trucar-nos al 699 022 827.
Ctra. de Sils, 39 · Centre Eix de negoci · Despatx 02 · 02 · 17430 Santa Coloma de Farners